Slik blir du kvitt mus i hjemmet med ny elektrisk multikill musefelle fra Trinol – Lansert til knallpris på Skadedyrproffen.no

Introduksjon til den nye elektriske musefellen fra Trinol

Har du problemer med mus i hjemmet ditt? La oss introdusere deg til en nyskapende løsning: den nye elektriske multikill musefellen fra Trinol. Denne er et effektivt verktøy som kan bli din ultimate løsning for å eliminere skadedyr fra din eiendom.

Mer informasjon om Trinol multikill felle

Trinol, en kjent leverandør av høykvalitets produkter, har kommet opp med en avansert design på deres elektriske musefeller. Trinol multikill felle er blant de mest effektive flerfangstfellene på markedet.

Funksjoner og fordeler med den nye fellen

Denne nye felle er utviklet med tanke på både effektivitet og sikkerhet. Her er noen av funksjonene og fordelene:

  • Den er sikker for barn og husdyr. Den har innebygde sikkerhetsfunksjoner som forhindrer utilsiktet kontakt med de elektrisk ledende delene.
  • Den kan avlive opptil 10 mus per tømming. Dette gjør den til en svært effektiv løsning, med mindre behov for tømming.
  • Den fungerer på 4 stk C-batterier for fleksibel plassering. Du er ikke begrenset av å måtte plassere den nær en stikkontakt.
  • Indikasjon med lyd- og lyssignal når beholderen er full, slik at du umiddelbart får vite når felle trenger tømming.

Slik bruker du Trinol Multikill musefelle

Å sette opp og bruke Trinol Multikill er enkelt. Her er noen trinn:

  1. Sett inn batterier (eller bruk en 6V adapter), og plasser åten på plass. Du kan bruke Provoke, eller peanøttsmør, for eksempel.
  2. Plasser fellen der du har observert museaktivitet. Det er best å plassere den inntil en vegg.
  3. Slå på fellen. Musene lokkes inn i fellen og går opp i «andre etasje».
  4. Den humane avlivningsprosessen begynner. Når musen kommer langt nok inn utløser den sensorer som sender høy spenning gjennom kroppen, noe som fører til rask og human død.
  5. Den døde musen flyttes til en beholder hvor det er plass til opptil 10 mus.
  6. Når beholderen er full, vil fellen varsle deg med et lyd- og lyssignal.

Effektiv, human og sikker musebekjempelse

Med den nye elektriske multikill musefellen fra Trinol kan du raskt og effektivt bli kvitt mus i hjemmet ditt. Denne musefelle for innendørs bruk er designet for å avlive mus human, og funksjoner for å beskytte barn og husdyr gjør den til et trygt valg.

Konklusjon

Hvis du ønsker å bli kvitt mus i hjemmet ditt på en effektiv og human måte, er Trinol Multikill musefelle et opplagt valg. Med sin innovative design og effektive funksjoner gir den deg det du trenger for å kontrollere skadedyrproblemet i hjemmet ditt på en sikker måte.